Franke

Active Twist: Transformă-ți Bucătăria cu Inovație și Funcționalitate de Top!

Crezi că știi totul despre baterii? Gândește-te din nou! Prin Active Twist, am creat o baterie care funcționează diferit: nu doar umple chiuveta, ci și o golește. Odată cu aspectul său elegant și minimalist, Active Twist integrează o caracteristică inovatoare care leagă robinetul și chiuveta printr-o rozetă integrată în baterie. Prin simpla ei rotire, această rozetă acționează ventilul, permitând apei să se scurgă ușor, în siguranță și igienic, fără să fie nevoie să bagi mâinile în apă murdară și fierbinte.

Caracteristici și beneficii:

1. Controlul inovator al ventilului, integrat în baterie:

  • Designul all-in-one include o rozetă specială care, prin rotire, operează evacuarea deșeurilor, astfel încât apa să se scurgă ușor, sigur și igienic, fără a fi nevoie să îți murdărești mâinile.

2. Cartuș ECO:

  • Proiectat pentru a limita atât debitul, cât și temperatura apei, cartușul ECO ajută la economisirea activă a apei și energiei. Datorită manerului bateriei, care acționează în două poziții, consumul de apă poate fi redus cu până la 50%.

3. Funcție jet dublu:

  • Oferind un jet mai puternic, funcția jet dublu facilitează clătirea fructelor și legumelor, îndepărtează murdăria persistentă de pe vase și poate ajunge în fiecare colț al chiuvetei, făcând-o mai ușor de curățat.

4. Aerator laminar:

  • Aeratorul laminar cu care este echipată Active Twist asigură o presiune constantă și un flux de apă concentrat și limpede, cu foarte puțin zgomot.

5. Design care asigură o curățare ușoară:

  • Designul neted și curbat al bateriei Active Twist, împreună cu marginile rotunjite, facilitează curățarea și menținerea acesteia într-o stare impecabilă.

Active Twist și armonia în bucătărie:

Active Twist se îmbină perfect cu gama Mythos, creând un aspect estetic deosebit în bucătăria ta. Chiuvetele și bateriile strălucesc împreună, devenind punctul culminant al spațiului tău culinar.

Active Twist și Kubus 2 – Eleganță totală:

Pentru cei care caută o eleganță rafinată, setul Active Twist se potrivește perfect cu chiuveta din fragranit Kubus 2 Matte Black. Fiecare set este completat cu ventil, preaplin și capac din colecția Colorline, oferindu-ți un ansamblu complet și stilat pentru bucătăria ta.

Cu Active Twist, nu doar că transformi experiența ta în bucătărie, dar redefinești și standardele de funcționalitate și design. O inovație care aduce oamenii și tehnologia împreună pentru a crea o experiență mai plăcută și mai eficientă în bucătărie.