Povestea noastră

Cum a început totul

Compania noastră a fost înființată în anul 2001 la Pitești sub forma unui showroom cu electrocasnice FRANKE destinate vânzării.

Ideea acestei afaceri s-a născut din inițiativa companiei de electrocasnice FRANKE de a-și extinde rețeaua de showroomuri din România. La acea vreme, electrocasnicele incorporabile erau o noutate și urmau să pună bazele unui concept inovativ –  bucătăria modulară, cu blat.  Modelele clasice (de exemplu aragazul monobloc sau chiuveta cu mască) au ajuns să fie, treptat, înlocuite cu variantele incorporabile (cu plită și cuptor).

În prezent

În momentul de față comercializăm peste 700 de modele de electrocasnice FRANKE și TEKA.

Împreună cu partenerul nostru, producătorul de mobilă CAROLINE, stăm la dispoziția voastră cu soluții complete pentru mobilarea, respectiv utilarea bucătăriilor și nu numai.

În cei 20 de ani de experiență am avut parte de peste 10000 de clienți bucuroși pe care i-am ajutat la conceperea și dotarea unei noi bucătării sau la înlocuirea electrocasnicelor vechi.

Suntem recunoscători pentru clienții fideli care au avut încredere în serviciile și produsele noastre în mod repetat  și au decis să apeleze la noi pentru a-și mobila și dota bucătăria chiar și pentru a cincea oară.

Printre activitățile complexe întreținute de noi se numără proiectele de dotare ale tuturor bucătăriilor din diverse blocuri de locuințe.

 

De ce să ne alegi pe noi?

Oferim consultanță profesională gratuită și luăm în considerare fiecare idee, dorință și preferință pe care ne-o comunici.

Știm că fiecare bucătărie și viziune este unică, fapt ce determină 100% implicare și flexibilitate din partea noastră în ceea ce privește descoperirea gusturilor tale și adaptarea acestora la ceilalți factori pe care îi cunoaștem despre bucătăria ta.

Ofertele de preț sunt mereu transmise în mod transparent și clar. Serviciile și produsele noastre sunt la preț bun și au o calitate superioară. De asemenea, la DHE Bucătării vei avea parte de numeroase promoții.

La comenzi cu o valoare mai mare beneficiezi de transport gratuit.

 În cazul în care optezi pentru conceperea mobilierului cu partenerul nostru CAROLINE, atât transportul cât și manipulatul, decupatul mobilierului și poziționarea electrocasnicelor în mobilier sunt gratuite.

 

Punem accent pe relația companie-client, așadar pe lista noastră de priorități se află respectul, seriozitatea și, nu în ultimul rând, pregătirea profesională a echipei noastre prin cursuri de vânzări, de produs, de marketing etc.