dhebucatarii- Marca Inregistrata

Daca ati ales metoda de plata ” Online prin card bancar ” este necesar sa completati un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra in pagina securizata a procesatorului de plati.

– Platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro)

se efectueaza prin intermediul sistemului “3-D Secure” elaborat de organizatiile care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant.

– “3-D Secure” asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata, la nici un moment de timp, pe serverele magazinului  sau pe serverele procesatorului de plati, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard.


Important de stiut! – Pentru platile prin card bancar nu este perceput nici un comision!

Librapay –  Este un serviciu oferit de catre Libra Internet Bank. Prin LibraPay punem la dispozitia tuturor magazinelor online o solutie sigura, simpla si rapida de a oferi propriilor clienti plata online.

Un sistem integrat de plati online

Iti oferim un serviciu complet pentru procesarea platilor online, integrat in serviciul Libra Internet Banking. Astfel, ai acces la comenzile si conturile tale intr-o singura interfata, putand realiza si diverse operatiuni bancare: ordine de plata, schimburi valutare, extrase de cont, etc. , totul fiind prezentat centralizat si intuitiv.

O solutie rapida de incasare a banilor

Stim ca perioada de decontare este extrem de importanta si tocmai de aceea iti oferim o incasare rapida a tranzactiilor, posibila datorita sistemului bancar din care facem parte. Decontarea tranzactiilor se va face implicit la T+1 (T fiind ziua incasarii tranzactiei), insa putem oferi si decontarea in aceeasi zi (decontare T+0).

Securitate bancara, in timp real

Sistemul antifrauda, in timp real, dezvoltat de catre banca va ajuta la prevenirea tranzactiilor frauduloase, asigurand un proces de plata sigur atat pentru tine, cat si pentru clientii tai.

Toate tranzactiile sunt verificate atat automat, folosind algoritmi specifici, cat si manual prin operatori umani.

ACCEPTUL DE INCASARE SE FACE DUPA RECONFIRMAREA COMENZI DE CATRE CLIENT.

Modalitati de plata pentru produsele achizitionate de la www.dhebucatarii.ro

Plata numerar la livrare / Ramburs

Plata numerar se face in lei la primirea sau ridicarea coletului de la curier.

Plata cu cardul

Plata cu cardul de credit/ debit se poate face online pe www.dhebucatarii.ro / site SECURIZAT. Plata cu cardul bancar prin intermediul librapay/ SECURIZAT

Transfer bancar / Ordin de plata

Plata prin virament bancar se face doar pe baza de factura proforma sau factura emisa de SC DESIGN HOUSE EXIM SRL, in urma confirmarii comenzii prin una din urmatoarele metode: sms/ e-mail/ telefonic. Livrarea produselor se face dupa confirmarea platii, in contul SC DESIGN HOUSE EXIM SRL, pe baza de factura proforma sau factura fiscala.

Denumirea companiei: SC DESIGN HOUSE EXIM SRL

Adresa Sediului Social: Str. Mr. Gh. Sontu, nr.9, bl.D1, sc.C, ap.12, Pitesti, jud. Arges. Romania.

COD POSTAL 110043

Cod unic de inregistrare: CUI. RO14246650 

Nr. Reg. Comertului: J03/1405/2004

IBAN: RO37.INGB.0000.9999.0531.9143

Banca: ING Bank.

Telefon: 0740048098

Email: info@dhebucatarii.ro